1 Cung cấp máy đo nồng độ sắt giá tốt Sat 27 Jun 2015, 22:40
panana3
Thành viên cấp 1
Công ty cổ phần BAC chuyên cung cấp các loại máy đo độ ồn, đo điện trở cách điện, [URL="http://bacjsc.vn/vi/may-phat-xung-may-phat-chuc-nang"]máy phát xung[/URL], máy đo độ ẩm, máy hiện sóng, súng đo nhiệt độ, thước cặp cơ khí, [URL="http://sieuthithietbido.com.vn/vi/thuoc-cap-dien-tu"]thước cặp điện tử[/URL], thiết bị đo dòng dò, tủ sấy, đo tốc độ vòng quay động cơ, máy đo và phát hiện khí, máy đo ph, máy hiện sóng tương tự, máy hiện sóng cầm tay, máy đo nồng độ cồn, lò nung, máy đo độ rung, máy đo áp suất, máy đo điện trở đất, máy đo khí gas, máy đo khoảng cách, đồng hồ vạn năng, thiết bị đo công suất, máy khuấy, thiết bị thí nghiệm, ampe kìm, panme, máy đo nhiệt độ tiếp xúc, thiết bị đo nhiệt độ bằng hồng ngoại, các loại thiết bị đo chuyên dụng nhất…
Ngoài ra, công ty còn bán buôn bán lẻ các loại [URL="http://sieuthithietbido.com.vn/vi/may-do-nong-do-sat"]máy đo nồng độ sắt[/URL] chính hãng, giá cạnh tranh.
Dưới đây là một vài sản phẩm máy đo nồng độ sắt do BẮC cung cấp.
Máy đo nồng độ Sắt trong rượu vang HANNA HI 83741 (0.0 to 15.0 mg/L)
Model: HI 83741
Hãng sản xuất: HANNA - Ý
Iron Concentration and Casse
HANNA HI 83741 measures the iron concentrations of both white and red wines. HI 83741 makes it possible to quickly and easily determine the state of your wine, and to act on it in case it may be necessary.
Significance of Use
Trace iron concentrations in wine are beneficial for enzyme activity, as a stabilizer, and as a functional component for proteins.
At higher concentrations it alters the redox potential, in favoring oxidation, affecting sensory characteristics and participating in the formation of complexes with tannin and phosphates resulting in instabilities (casse). The most common iron case is “white casse” (iron phosphate), it is initially seen as milky white cloud and later as a precipitate. The “blue casse” (ferric tannate) that occurs less often can be observed in white wines, for example, after tannic acid additions.
Most of the iron present in wine is present in the ferrous Fe (II) state. The ratio of the Fe (II)/Fe (III) depends on the oxidation state of wine. If Fe (III) is formed, it can bind with phosphates that are normally present in wine.
Since iron strongly binds with several organic acids, some wine makers add citric acid to the wine to complex free iron if the concentration exceeds 5 mg/L. If no contamination, occurs the normal concentrations must be in range from 1 to 5 ppm. The most important source of iron in wine is contact with iron containing alloys during processing. During fermentation a part of the iron is absorbed by yeast and thus removed from the wine during filtration.'
Chúng tôi cam kết đem đến cho quý khách những tiện ích tốt nhất phụ vụ tối ưu nhất nhu cầu của quý khách.
Quý khách có nhu cầu xin liên hệ:
Công Ty Cổ Phần BAC Việt Nam
Trụ sở kinh doanh:
Địa chỉ: Số 15, Ngách 264, Ngõ 405, Ngọc Thụy, Long Biên, Hà Nội
Văn phòng giao dịch:
Địa chỉ: Phòng 803 Tòa 17T11 Nguyễn Thị Định, Trung Hòa, Cầu Giấy, Hà Nội
Hotline: Mr.Bắc - 0986 891 802
Email: [EMAIL="bacnv@bacjsc.vn"]bacnv@bacjsc.vn[/EMAIL] hoặc [EMAIL="admin@bacjsc.vn"]admin@bacjsc.vn[/EMAIL]
Mobile: 0936 447 286
Số điện thoại: 04. 63278691
Hoặc vào website: sieuthithietbido.com.vn - bacjsc.vn
Ngoài ra, công ty còn bán buôn bán lẻ các loại [URL="http://sieuthithietbido.com.vn/vi/may-do-nong-do-sat"]máy đo nồng độ sắt[/URL] chính hãng, giá cạnh tranh.
Dưới đây là một vài sản phẩm máy đo nồng độ sắt do BẮC cung cấp.
Máy đo nồng độ Sắt trong rượu vang HANNA HI 83741 (0.0 to 15.0 mg/L)
Model: HI 83741
Hãng sản xuất: HANNA - Ý
Iron Concentration and Casse
HANNA HI 83741 measures the iron concentrations of both white and red wines. HI 83741 makes it possible to quickly and easily determine the state of your wine, and to act on it in case it may be necessary.
Significance of Use
Trace iron concentrations in wine are beneficial for enzyme activity, as a stabilizer, and as a functional component for proteins.
At higher concentrations it alters the redox potential, in favoring oxidation, affecting sensory characteristics and participating in the formation of complexes with tannin and phosphates resulting in instabilities (casse). The most common iron case is “white casse” (iron phosphate), it is initially seen as milky white cloud and later as a precipitate. The “blue casse” (ferric tannate) that occurs less often can be observed in white wines, for example, after tannic acid additions.
Most of the iron present in wine is present in the ferrous Fe (II) state. The ratio of the Fe (II)/Fe (III) depends on the oxidation state of wine. If Fe (III) is formed, it can bind with phosphates that are normally present in wine.
Since iron strongly binds with several organic acids, some wine makers add citric acid to the wine to complex free iron if the concentration exceeds 5 mg/L. If no contamination, occurs the normal concentrations must be in range from 1 to 5 ppm. The most important source of iron in wine is contact with iron containing alloys during processing. During fermentation a part of the iron is absorbed by yeast and thus removed from the wine during filtration.'
Chúng tôi cam kết đem đến cho quý khách những tiện ích tốt nhất phụ vụ tối ưu nhất nhu cầu của quý khách.
Quý khách có nhu cầu xin liên hệ:
Công Ty Cổ Phần BAC Việt Nam
Trụ sở kinh doanh:
Địa chỉ: Số 15, Ngách 264, Ngõ 405, Ngọc Thụy, Long Biên, Hà Nội
Văn phòng giao dịch:
Địa chỉ: Phòng 803 Tòa 17T11 Nguyễn Thị Định, Trung Hòa, Cầu Giấy, Hà Nội
Hotline: Mr.Bắc - 0986 891 802
Email: [EMAIL="bacnv@bacjsc.vn"]bacnv@bacjsc.vn[/EMAIL] hoặc [EMAIL="admin@bacjsc.vn"]admin@bacjsc.vn[/EMAIL]
Mobile: 0936 447 286
Số điện thoại: 04. 63278691
Hoặc vào website: sieuthithietbido.com.vn - bacjsc.vn